Rental Property for rent: no longer available Pijlersloot in Lelystad

  • 140 m2
  • 4 rooms
  • 28 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Lelystad. You can contact the advertiser if you have any questions.

Aan de Pijlersloot bieden we deze ruime eengezinswoning aan met 3 slaapkamers, gunstig Energielabel A en een prachtige tuin op het zuiden met berging en achterom.

Kenmerken
- Ruime gezinswoning van circa 140m2
- Gestoffeerd opgeleverd
- Nieuw aangelegde achtertuin op het zuiden met achterom en berging
- Geheel voorzien van nieuwe laminaat vloer
- Geheel voorzien van moderne kunststof kozijnen en ramen (dubbelglas)
- Gunstig energielabel A, zuinig en comfortabel wonen
- Stadsverwarming
- Rustig gelegen, met geen directe straat aan de voorzijde
- Zeer centraal, binnen 5 minuten op de A6, met goede aansluitingen naar Amsterdam, Almere, Harderwijk en nabij diverse zaken als een supermarkt, bakker, school en kinderdagverblijf

Condities
- Beschikbaar per direct
- Huurperiode bepaalde tijd, initieel 24 maanden
- Waarborgsom 2x de maand huur
- VBO-screening (financieel) van toepassing, inkomensgrens minimaal 3x de maand huur bruto
- Huisdieren niet toegestaan
- Gunning voorbehoud eigenaar
- Niet geschikt voor woningdelers, wel ideaal voor een stel of gezin

Layout
Begane grond: Entree met WC, meterkast, toegang richting woonkamer en trapopgang naar eerste verdieping. De brede woonkamer is tuingericht en mede dankzij de grote raampartijen komt er veel daglicht de woning in. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open keuken mét een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, nieuwe vaatwasser en nieuwe hoge koel/vriescombinatie. De begane grond is voorzien van een nieuwe laminaatvloer, plafondverlichting en raambekleding.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot de twee ruime slaapkamers (hoofdslaapkamer over de gehele breedte) en badkamer met 2e toilet, ligbad en douche.

Tweede verdieping: ruime voorzolder met mogelijkheid tot creëren van veel bergruimte en de wasmachine aansluiting. Aan de achterzijde van deze verdieping is een slaapkamer gecreëerd.

Buitenruimte:
Voortuin: voorzien van kwalitatieve schuttingen en straatwerk. De voortuin grenst aan een plantsoen met speeltuin en hierdoor rijden er geen auto’s direct langs de voortuin.
Achtertuin: gelegen op het zuiden en voorzien van een nieuwe bestrating en een separate houten berging. De berging is voorzien van elektra en het achterpad komt uit op de straat aan de zijkant, waardoor de tuin en berging handig te bereiken zijn.

Kortom, een turn key goed onderhouden woning met veel vernieuwde elementen. Neem voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging contact op met ons kantoor, we laten je graag de woning zien!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Meubilering kan afwijken van de foto's.

Read more with an subscription!

General information

Type: Intermediate House
City Lelystad
District/Neighbourhood: Zeestromen en Slotenbuurt
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map