Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Cannenburch in Lelystad

  • 23 m2
  • 1 kamer
  • 12 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Lelystad. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig royale kamer te huur in de populaire wijk De Landerijen

Deze moderne kamer is gelegen in de wijk Cannenburch in Lelystad en biedt een fantastische woonervaring voor werkende alleenstaanden en expats. Met een oppervlakte van maar liefst 23m2 is deze royale kamer volledig gestoffeerd en gemeubileerd, waardoor je direct kunt genieten van je nieuwe thuis.

Luxe badkamer met stoom/douchecabine en meer!

Deze kamer beschikt over een luxe badkamer die is uitgerust met een stoom/douchecabine, vaste wastafel en toilet. Hier kun je heerlijk ontspannen na een lange dag werken. Daarnaast deel je de keuken en woonkamer met je medebewoners, wat zorgt voor een gezellige en sociale sfeer.

Geschikt voor werkenden alleenstaanden en expats

Voor deze kamer geldt een inkomenseis van minimaal € 3500,- netto per maand. Het is dan ook ideaal voor werkenden alleenstaanden en expats die op zoek zijn naar comfortabele en goed verzorgde huisvesting.

Inclusieve huurprijs, waarborgsom vereist

De huurprijs voor deze prachtige kamer bedraagt € 1100,- per maand, inclusief alle kosten. Dit betekent dat je geen omkijken hebt naar bijkomende lasten. Daarnaast vragen we een waarborgsom van € 1250,- om de woning te kunnen betrekken. Aanvaarding is per direct mogelijk, dus je kunt snel genieten van je nieuwe woning.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag de sfeer van deze woning ervaren? Maak dan nu jouw pre-bookingsafspraak en ontdek de mogelijkheden van deze prachtige kamer in De Landerijen. Wacht niet te lang, want deze woning zal snel verhuurd zijn!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Kamer
Stad Lelystad
Wijk/buurt: Landerijen Noord/West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Gedeelde woonkamer
Tonen op kaart